Taurus IT

Taurus is een IT-dienstverlener die zich richt op het MKB. Wij bestaan al sinds 1986 en zijn in deze tijd uitgegroeid tot een professionele partner. Service en een persoonlijke benadering staan hoog in ons vaandel.

 

 


 

Snelstart

Vanuit Taurus4U exporteert u eenvoudig de kasstaat naar uw boekhouding in SnelStart. Dit voorkomt dubbele invoer, minder fouten en uw kas- en verkoopboek zijn altijd up-to-date.

SnelStart maakt boekhouden al 35 jaar makkelijk voor ondernemers. Dit doet het Texelse familiebedrijf door boekhoudoplossingen aan te bieden, met veel gebruikersgemak tegen lage kosten voor Nederlandse ZZP’ers en het MKB. Inmiddels maken ruim 58.000 slimme ondernemers gebruik van SnelStart. SnelStart is hiermee de grootste automatiseerder voor het kleinbedrijf.
SnelStart streeft ernaar om de boekhouding van ondernemers 100% te automatiseren. U bepaalt zelf hoe en waar u met SnelStart werkt. U kunt lokaal op uw PC werken, maar ook op uw tablet of smartphone. Inkoopfacturen en bonnetjes kunt u direct uploaden in uw administratie. Via het online dashboard heeft u overal inzicht in de cijfers van uw bedrijf.

U werkt dus met de nieuwste techniek. SnelStart is Gold Partner van Microsoft op het gebied van Application Development en Cloud Platform. Op 1 juni 2017 is SnelStart, uit 8.000 partners in Nederland, verkozen tot Microsoft Country Partner of the Year.

 


Twinfield

winfield biedt behalve een state-of-the-art product een totaalconcept. Als geen ander kent zij de markt en de uitdagingen voor accountants, administratiekantoren en ondernemers. Daarom kan zij haar klanten

verder helpen met meer dan alleen online boekhouden; Twinfield biedt ook ondersteuning bij het ontwikkelen van een bijbehorende marketingstrategie.

 


Yuki

Boekhouden zonder zelf te boeken en altijd een actueel overzicht van de financiële cijfers van je onderneming. Dat is Yuki, een innovatief boekhoudplatform waaraan je alle administratieve taken op een slimme manier uitbesteedt. De missie van Yuki is de samenwerking tussen ondernemer en accountant te versterken, door ze met elkaar te verbinden via één online boekhoudplatform waar ze samen werken aan de online boekhouding.

 


Randzaak

Ook geen zin meer in administratie?
Dankzij de slimme koppeling van Yuki met het Taurus kassasysteem ben je er vrijwel geen tijd meer aan kwijt. Naast alle omzet-informatie, welke binnen de oplossing van Taurus al beschikbaar is, heb je ook real time inzicht in je kosten en resultaat. En dat door je inkoopfacturen alleen nog maar in te scannen. Dankzij de slimme koppeling van Randzaak met het Taurus kassasysteem, de automatische bankkoppeling, de omzetbelasting welke automatisch wordt berekend en verstuurd en meer, heb je weer tijd voor de belangrijke zaken van het ondernemen. Dus ook weer tijd vinden voor je onderneming en betere resultaten boeken? Stap dan nu over naar Randzaak. Voor meer informatie ga naar www.randzaak.nl/over-yuki en neem contact op.